Мандала Forums ОБЩИ ВЪПРОСИ Предложение за процесуално правило Reply To: Предложение за процесуално правило

Anonymous
Inactive

Може би трябва да изясня какво е предложението ми.

Ясно е, че нещата се случват от самосебе си в определени моменти.
4.Официални срещи са само годишните или инициативно-текущи обявени и съгласувани
консенсусно във форум и официално регистрирани в календара.
4 а) Текущи срещи се датират чрез анкета.

Предложението ми е да се добави точка, която гласи – Срещите е редно да се съобщават поне един месец преди датата на срещата, с оглед на това, че планираните процеси търпят промяна в движение.

За мен не е възможно, ако днес се обяви среща за след 2 седмици, да се включа, защото имам работен график за месеца, който го планирам на 15то число на предходния месец. Затова отправям това предложение.

Ако не се установи правило за обявяването на срещите сега, ще се установи малко по-късно, просто защото е нужно, ако ще правим нещо заедно. Така че може и да го игнорираме на този етап, докато не дойде другия, ако до тогава активността просъществува.

Точно този по-дълъг период ще даде възможност да се пускат и анекти по отношение на датата, както и на други въпроси, без да се пришпорва процеса.

Не е въпросът да сме абсолютно всички, но не ми се струва че целта е на срещите да има по 20% от реално включилите се в дадена сфера, също така. И самата сфера да се разделя на подгрупи, защото не е помислено за хората, които не са толкова гъвкави.

Поздрави!